ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Monday 30 April 2007

HTML Script για μηχανή αναζήτησης στο site/blog σας

Επειδή ζητήθηκε από πολλούς φίλους του blog, έγραψα ένα script απλό (HTML) για να μπορείτε να προσθέσετε στο site/blog σας, μηχανή αναζήτησης από την οποία μπορείτε να ψάξετε στο Web ή και στο site/blog σας μέσω της μηχανής του Google. Για να ψάξετε στο blog/site σας θα πρέπει να έχετε checkαρισμένη (που είναι από default) την επιλογή Only search "My Site/blog Name". Όταν η επιλογή αυτή δεν είναι checkαρισμένη, η αναζήτηση γίνεται στο Web.

Ο κώδικας:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Κατεβάστε το αρχείο κειμένου με τον κώδικα από εδώ.

Αλλάξτε τις τιμές που είναι με έντονα γράμματα με τα δικά σας. Δηλαδή αλλάξτε το peiratiko.co.nr με το url της ιστοσελίδας σας. Επίσης αλλάξτε την τιμή only search Peiratiko blog με το όνομα του site σας. Δηλαδή π.χ. σε: only search in my site, only search in my blog, Ψάξτε μόνο στο site/blog μου κ.τ.λ.

Προσθέστε το κομμάτι του κώδικα στα αρχεία της σελίδας σας στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται. Όσοι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο blogger, πατήστε στο Add a page element (Template -> Page Elements, στο panel του blogger) και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί (popup), διαλέξτε HTML/JavaScript και εισάγετε τον κώδικα.

Sunday 22 April 2007

Panda Antivirus 2007

Το Panda Antivirus τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί τόσο, ώστε να θεωρείται κορυφαίο στο είδος του. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για όσους θέλουν Antivirus & Antispyware μαζί. Στην τελευταία του έκδοση, δηλ. την 2007 έχει έναν εξαιρετικό μηχανισμό προστασίας από ιούς και spyware, trojan, rootkits κ.α καθώς και πρόληψης. Με σχεδόν καθημερινά updates δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα. Ένα από τα θετικά του στοιχεία, είναι ότι ελέγχει τα πάντα στον Η/Υ σε πραγματικό χρόνο (e-mail, browsing, άνοιγμα αρχείων κ.α). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση του browsing, αφού "μπλοκάρει" τα spyware/adware κτλ.

Έχει αποδειχθεί καλύτερο και από πάρα πολύ γνωστά και "κορυφαία" προγράμματα του είδους του και ο σημαντικότερος λόγος είναι η αξιοπιστία του και το ότι συνδιάζει antispyware μαζί με το κλασικό πρόγραμμα antivirus.

Η έκδοση που έχουμε ανεβάσει είναι η 2007 full με όλα τα απαραίτητα για τα updates (username & password).

Κατεβάστε το από εδώ (Fixed).

Το upload αυτό είναι η αρχή μιας προσπάθειας στο να ανεβάσουμε προγράμματα χρήσιμα και απαραίτητα για το Internet.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας για το πρόγραμμα...

Saturday 21 April 2007

Ανωνυμία στο Internet - Κατεβάστε απεριόριστα από το RapidShare

Εδώ θα περιγράψουμε έναν τρόπο για να κατεβάζετε απεριόριστα από το RapidShare αλλά και πως μπορείτε να "σερφάρετε" ανώνυμα χωρίς την χρήση proxy αλλά μέσω των προγραμμάτων Tor/Vidalia και της τεχνολογίας onion-routing.


Να πούμε πως ο τρόπος αυτός αν και έχει εφαρμοστεί εδώ και καιρό και από πολλά άτομα, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δουλεύει πάντα και 100%

Απαραίτητα στοιχεία στον Η/Υ: Mozilla Firefox

1) Κατεβάζουμε το πρόγραμμα Vidalia από εδώ.
2) Αφού το αποσυμπιέσουμε, το κάνουμε install (με όλα τα προγράμματα επιλεγμένα στην εγκατάσταση)
3) Θα δούμε 2 νέα εικονίδια στο task bar. Κάνουμε δεξί κλικ σε αυτό που μοιάζει με "φύλλο" και πατάμε στα Settings.
4) Πηγαίνουμε στην επιλογή Server και "βάζουμε Χ" στο Relay Traffic for the network και μετά πάμε στο Get Address και "βάζουμε Χ" στο Automatically update. Πατάμε Save. Ενεργοποιήστε την επιλογή: Only Relay Traffic εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείται το IP σας, αλλά απλώς να παίρνουν δεδομένα για να χάνονται τα ίχνη.
5) Ανοίγουμε με τον Mozilla Firefox την σελίδα: http://addons.mozilla.org/firefox/2275 και κάνουμε install στον Firefox το συγκεκριμένο add-on που θα χρησιμοποιεί το Vidalia για την ανωνυμία στο σερφάρισμα.
6) Αφού κάνουμε ένα restart τον Firefox, θα δούμε να έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά η επιλογή Tor Disabled ή Tor Enabled. Πατώντας πάνω του αλλάζουμε την επιλογή από Enabled -> Disabled και με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε την αλλαγή του IP μας. Πηγαίνουμε: www.whatismyip.com για να δούμε αν πραγματικά έχει αλλάξει το IP.

7) Για το RapidShare: Κάθε φορά που κατεβάζουμε ένα αρχείο, κάνουμε Tor Enabled και Tor Disabled ώστε να αλλάζει η IP κάθε φορά. Εάν σας βγάζει το Wait Time επειδή ήδη κατεβάζετε, τότε κάντε δεξί κλικ στο Tor και επιλέξτε New identity μέχρι να βρείτε μια IP η οποία να μην χρησιμοποιείται (συνήθως 3-4 φορές θα χρειαστεί).

Monday 16 April 2007

Patch για το Windows Live Messenger

Patch για το Windows Live Messenger το οποίο "διορθώνει" - αφαιρεί διάφορα "ενοχλητικά" στοιχεία και επίσης μας δίνει την δυνατότητα να τρέχουμε πάνω από μία φορά το πρόγραμμα, που σημαίνει στην πράξη ότι μπορούμε να είμαστε online με πάνω από 1 account ταυτόχρονα!

Τα στοιχεία που αφαιρεί είναι τα εξής: διαφημηστικά banners και μπάρα, tabs, MSN Search, Actions Pane.

Όλα αυτά γίνονται με ένα κλικ στο κουμπί Patch αφού έχουμε κλείσει το πρόγραμμα.
Υπάρχει και η δυνατότητα για Restore όπως και η αλλαγή των ρυθμίσεων.

Κατεβάστε το από εδώ


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: