ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Sunday 22 April 2007

Panda Antivirus 2007

Το Panda Antivirus τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί τόσο, ώστε να θεωρείται κορυφαίο στο είδος του. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για όσους θέλουν Antivirus & Antispyware μαζί. Στην τελευταία του έκδοση, δηλ. την 2007 έχει έναν εξαιρετικό μηχανισμό προστασίας από ιούς και spyware, trojan, rootkits κ.α καθώς και πρόληψης. Με σχεδόν καθημερινά updates δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα. Ένα από τα θετικά του στοιχεία, είναι ότι ελέγχει τα πάντα στον Η/Υ σε πραγματικό χρόνο (e-mail, browsing, άνοιγμα αρχείων κ.α). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση του browsing, αφού "μπλοκάρει" τα spyware/adware κτλ.

Έχει αποδειχθεί καλύτερο και από πάρα πολύ γνωστά και "κορυφαία" προγράμματα του είδους του και ο σημαντικότερος λόγος είναι η αξιοπιστία του και το ότι συνδιάζει antispyware μαζί με το κλασικό πρόγραμμα antivirus.

Η έκδοση που έχουμε ανεβάσει είναι η 2007 full με όλα τα απαραίτητα για τα updates (username & password).

Κατεβάστε το από εδώ (Fixed).

Το upload αυτό είναι η αρχή μιας προσπάθειας στο να ανεβάσουμε προγράμματα χρήσιμα και απαραίτητα για το Internet.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας για το πρόγραμμα...

11 comments:

Anonymous said...

Εξαιρετικό upload.
Παλιότερα είχα εγκατεστημένο το Nod32 αλλά ρε παιδιά δεν έβρισκε τπτ. Έβαλα το Kaspersky Internet Security αλλά απίστευτα βαρύ...

Μόλις πριν από λίγο έκανα επανεκίνηση μετά απο το install και δουλεύουν όλα ρολόι. Τώρα κάνει scan και ήδη έχει βρει παααάααρα πολλά spyware.

Μπράβο για το upload και πάλι,
εγώ βάζω 10' =)

Anonymous said...

Tha to katevasw na to dokimasw.
Thanks!

Sinexiste etsi! Na valete an einai kai kanena wraio firewall ktlp.

Anonymous said...

Καταπληκτικό antivirus! (Πολλοί το έχουν υποτιμήσει)
Αφού με παίδεψε λίγο η εγκατάσταση (λογικό επειδή δεν έκανα uninstall το προηγούμενο μου antivirus :P) το έβαλα και όλα ΟΚ.

Καθημερινά updates
Τα βρίσκει όλα!!

A Must!!

Δώστε και άλλαααα!!!!

Anonymous said...

paidia se emena vgazei to prohgoumeno antispyware poy exw oti to arxeiaki pou katevasa apo dw exei to Not-A-Virus.Monitor.Win32.Ardamax.k...
Eseis to prosexate? Ti paizei?

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Πολλές φορές είναι μούφες αυτά που βγάζουν μερικά Antispyware. Το αρχείο για το Panda περιέχει το setup του και κάποιο αρχείο για τα updates. Αν έχουν "βάλει" κάποιο malware/spyware μέσα στο setup...δεν μπορώ να το δω. Με scan που έκανα δεν βρήκα τπτ...

Με ένα ψάξιμο στο internet για το συγκεκριμένο που σου βρίσκει δεν είναι καν ιος και τπτ το ανησυχητικό αλλά με προβληματίζει...

Πες μας με ποιό πρόγραμμα έκανες scan & detection...

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Λοιπόν πες μας με ποιό πρόγραμμα Antispyware το βρήκε, να το τσεκάρουμε και εμείς, να δούμε τι παίζει και αν είναι ανεβάζουμε ξανά το αρχείο "καθαρό".

Σε εμάς πριν το ανεβάσουμε, δεν "σφύριξε" κανένα Antispyware.

Σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση και ελπίζουμε να μην ήταν τπτ σημαντικό και επικίνδυνο αν όντως ισχύει...

Anonymous said...

Με το AVG Anti-Spyware 7.5 με σημερινο update. Απ οτι διαβασα αλλοι που το 'χαν λενε οτι δεν ειναι σοβαρο αλλα δεν παυει να ειναι κατι...
Αν θες τσεκαρε το και εσυ με το AVG Anti-Spyware για να ειμαστε πιο σιγουροι... Θα περιμενω να δω τι γινεται...
Περα απ αυτα, μπραβο σας παιδια γιατι το μερος εδω λεει πολυ και φανταζομαι στο μελλον θα γ.....ει

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Σ' ευχαριστούμε.
Λοιπόν θα το κοιτάξουμε και ελπίζουμε σύντομα να ξέρουμε τι πραγματικά είναι και τι κάνει.

Επίσης θα ανεβάσουμε ξανά το αρχείο (με άλλο αρχείο εγκατάστασης) αφού το τσεκάρουμε με το AVG, το Nod32 και ότι άλλο Antivirus/Antispyware έχουμε.

;)

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Λοιπόν,
ανεβάσαμε ξανά το πρόγραμμα, με νέο αρχείο εγκατάστασης & ανανεώθηκε το link.

Για το detection: Δεν ήταν κάτι σημαντικό (γιατί το καθαρίζει το Panda μετά την εγκατάσταση έτσι και αλλιώς), αλλά από την στιγμή που βρέθηκε από ένα antispyware, δεν θα ήταν σωστό να υπάρχει στο blog τέτοιου είδους αρχείο. Ελπίζουμε να είναι OK αυτή τη φορά.

Ευχαριστούμε τον φίλο/η που το πρόσεξε.

Για τους φίλους/ες που το έχουν ήδη εγκαταστήσει:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ/ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ PANDA EAN EXETE KANEI SCAN. ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΕΞΤΕ ΕΝΑ ANTISPYWARE -EAN EXETE 2o- ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ 100%.

Anonymous said...

Εγώ αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τους κωδικούς.. Τους βάζω στα "update settings" και όταν πατάω "check details" μου βγάζει ότι είναι "not valid". Τί δε κάνω σωστα;; Κατά τα άλλα φαίνεται γαμώ τα προγράμματα!! Ελπίζω να συνεχίσετε το blog γιατί κάνετε καλή δουλειά..!

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Προφανώς επειδή το upload έγινε πιο παλιά, έχουν λήξει.


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: