ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Saturday 27 January 2007

Λίστα με invites (σε συνεχή ανανέωση)

Το post αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζεύονται εδώ invites (για regitration) από διάφορα sites. Όποιος χρησιμοποιεί κάποιο από τα invites ας προσθέτει ένα comment από κάτω με το invite ώστε να το διαγράφουμε. Όποιος θέλει να προσθέσει invites και sites, να επικονωνήσει μαζί μας στο mail: peiratiko@freemail.gr.

www.demonoid.com
  1. 3ifaeacs0vr -χρησιμοποιήθηκε-
  2. k3e76l26 -χρησιμοποιήθηκε-
  3. n5esip2mak -χρησιμοποιήθηκε-

Από εδώ και πέρα θα προσθέτουμε invites για το Demonoid στην λίστα, μόνο εάν τα ζητάτε με ένα comment με το mail σας σε αυτό το άρθρο.

Saturday 13 January 2007

Anathema Radio


Anathema Radio: Το online "πειρατικό" ραδιόφωνο.

Ο Anathema Radio είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει μέσω Internet και έχει σαν στόχο την αντιπληροφόρηση πάνω σε ένα Rock/Metal/Punk μουσικό background. Εκπέμπει όποτε να 'ναι. Ενημερώσεις για τις εκπομπές γίνονται στο site (http://www.anathemaradio.net) και στο chat-room του σταθμού στο GRnet (gr.irc.gr): #anathema-radio.

Στο site υπάρχουν αναλυτικά οι τρόποι για να ακούσετε τον σταθμό μέσω Winamp ή της Java εφαρμογής, όπως επίσης και ένδειξη για το αν εκπέμπει ο σταθμός.

Web Site: http://www.anathemaradio.net

Για επικοινωνία:

Friday 12 January 2007

Από Hotmail σε Windows Live Mail (beta)

Μετατρέψτε το Hotmail account σας σε Windows Live Main (beta) χωρίς invite, ακολουθώντας τον παρακάτω τρόπο:
  1. Αν έχετε κάνει login στο Hotmail, κάντε logout. Χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer για αυτή την διαδικασία γιατί έχουν διαπιστωθεί προβλήματα με τον Firefox (στον συγκεκριμένο τρόπο).
  2. Χρησιμοποιήστε αυτό το link για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Hotmail. (Δεξί κλικ στο link -> Αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού ή απλά ανοίξτε το link σε άλλο παράθυρο/καρτέλα του browser σας).
  3. Αφού συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας, κάντε copy-paste το link του βήματος 2 ξανά.
  4. Θα δείτε την σελίδα: Windows Live Mail Beta Join Page. Πατήστε: Join Mail Beta! και θα δείτε το καινούριο interface του Windows Live Mail (beta).
Σημείωση: Ο τρόπος αυτός δουλεύει προς το παρόν, αλλά δεν γνωρίζουμε εαν έχει ανακαλυφθεί από την Microsoft και ως πότε θα είναι διαθέσιμος...


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: