ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Saturday 13 January 2007

Anathema Radio


Anathema Radio: Το online "πειρατικό" ραδιόφωνο.

Ο Anathema Radio είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει μέσω Internet και έχει σαν στόχο την αντιπληροφόρηση πάνω σε ένα Rock/Metal/Punk μουσικό background. Εκπέμπει όποτε να 'ναι. Ενημερώσεις για τις εκπομπές γίνονται στο site (http://www.anathemaradio.net) και στο chat-room του σταθμού στο GRnet (gr.irc.gr): #anathema-radio.

Στο site υπάρχουν αναλυτικά οι τρόποι για να ακούσετε τον σταθμό μέσω Winamp ή της Java εφαρμογής, όπως επίσης και ένδειξη για το αν εκπέμπει ο σταθμός.

Web Site: http://www.anathemaradio.net

Για επικοινωνία:

5 comments:

Anonymous said...

Πολύ καλή προσπάθεια του σταθμού, παιδιά. Έχω ακούσει τον Anathema Radio από πέρσι επειδή είχα δει ανακοίνωση στο IRC. Μου αρέσει επειδή δεν παίζετε μόνο μουσική αλλά και spots για τους φυλακισμένους και γενικά οι ανακοινώσεις και η αντιπληροφόρηση πάνω σε Punk/Rock/Metal κτλπ τα σπάει...

Καλό θα ήταν να ανακοινώνετε πιο πολλές φορές το mail ή κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας με το σταθμό την ώρα των εκπομπών.

Συντροφικά,

Βασίλης

Anonymous said...

Σε ευχαριστούμε για τα λόγια σου. Ελπίζουμε να αρέσουν οι εκποπές ;)

Όταν ο σταθμός εκπέμπει, τότε αυτόματα αλλάζει το status στην αρχική σελίδα του σταθμού (http://anathema.servebeer.com) και γίνεται: Online δείχνοντας και τον τίτλο της εκπομπής εκείνη τη στιγμή. Ταυτόχρονα γίνονται ανακοινώσεις - ανά τακτά χρονικά διαστήματα - σε διάφορα κανάλια στο IRC (#aristera, #anarchy, #asimos, #anarchia, #@, #anarxy, #anarxismos) και στο κανάλι μας: #anathema-radio. Οπότε κατά την διάρκεια των εκπομπών μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας στο #anathema-radio ώστε να παίξει κάποιο κομμάτι, να γίνει κάποια ανακοίνωση κτλπ. Ισχύει και το mail: anathema@revolution.gr που το ελέγχουμε τακτικά, ειδικά τις ώρες των εκπομπών.

Αnathema Radio

Anonymous said...

Ενημερώνουμε ότι ο σταθμός άλλαξε domain name (site):

http://www.anathemaradio.net

Anathema Radio

Anonymous said...

Άλλη μια ενημέρωση:

Επειδή ο σταθμός προς το παρόν δεν εκπέμπει με βάση κάποιο πρόγραμμα και εκπέμπει όποτε να 'ναι, μπορείτε να καταλάβετε πότε εκπέμπουμε μέσω του MSN. Προσθέστε στις επαφές σας την msn διεύθυνση μας: anathema@revolution.gr
και όταν είμαστε ONLINE σημαίνει ότι εκπέμπουμε. Μπορείτε να ζητάτε τραγούδια και να μας λέτε τις απόψεις και τα σχόλια σας πάνω στον σταθμό και τις εκπομπές.

Anathema Radio

http://www.anathemaradio.net

Επικοινωνία:
Mail/MSN: anathema@revolution.gr
IRC: #anathema-radio (GrNet)

Anonymous said...

Έχουμε φτιάξει και MySpace Profile:
http://myspace.com/anathema_radio

Όποιος/α θέλει ας μας κάνει ADD


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: