ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Tuesday 27 March 2007

Ανακοίνωση: Δωρεάν SMS προς όλο τον κόσμο - Αναβάθμιση

Αν και οι περισσότεροι θα το γνωρίζετε ήδη (από το μήνυμα του προγράμματος), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε το widget για τα δωρεάν SMS που είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό (Δείτε εδώ: Δωρεάν SMS προς όλο τον κόσμο!)
Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε άλλη έκδοση του Yahoo Widget Engine (ισχύει το πρόγραμμα που υπάρχει στο προηγούμενο άρθρο), παρά μόνο τη νέα έκδοση του widget.
Απλά ακολουθείστε μετά τα επόμενα βήματα που υπάρχουν στο επίσημο site:

Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer:
Κλείστε το Yahoo Widget Engine
Download widget
Αφού κατεβάσετε το αρχείο, κάντε copy paste το widget που κατεβάσατε στον φάκελο που έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα και το προηγουμενο widget (SMS) (π.χ. C:\Program Files\Yahoo!\Yahoo Widget Engine) και πατήστε αντικατάσταση του αρχείου.

Εάν χρησιμοποιείτε Firefox:
Κλείστε το Yahoo Widget Engine
Download widget
Επιλέξτε Save. Αφού κατεβάσετε το αρχείο, κάντε copy paste το widget που κατεβάσατε στον φάκελο που έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα (π.χ. C:\Program Files\Yahoo!\Yahoo Widget Engine)

Μετά το update του widget, θα χρειαστεί αυτή τη φορά να δώσετε κάποια στοιχεία σας, όπως mail και να κάνετε επιβεβαίωση με έναν κωδικό στο κινητό σας, οπότε χρησιμοποιήστε το πραγματικό σας mail και αριθμό κινητού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ισχύει ακόμα ο περιορισμός των μηνυμάτων και υπάρχει η περίπτωση να μειωθεί και τα υπόλοιπα sms να χρεώνονται. Για αυτό διαβάζετε πάντα τις ανακοινώσεις της Callwave από την ιστοσελίδα της:
http://www.callwave.com/landing/widgets.asp.

15 comments:

Anonymous said...

Ωραίοι..
Μου το έβγαλε σαν μήνυμα το πρόγραμμα

Anonymous said...

δεν με αφηνει να στειλω παραπανω απο καποιο αριθμο,εκανα αποσυνδεση και μετα παλι συνδεση για να αλλαξω ip αλλα μου λεει το κλασσικο exceed day limit.τι παιζει?αφηστε που τωρα μου ζητησε να κανω κανονικα ακαουντ και εδωσα και τηλεφωνο

Zer0 Her0 said...

Ama thelete fiakste arketa yahoo accounts kai ama de sas ftanei to 1 e-mail na exete na allazete.

Zer0 Her0 said...

Nai alla simera eida oti sto kainourio update sou zitaei polla stoixeia. Oso gia ti proigoumeni ekdosi de se afinei na ti xrisimopoiiseis opote...

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Σου ζητάει στοιχεία αλλά και πάλι δουλεύει 100% και δωρεάν.
Τώρα με το πρόβλημα του περιορισμού των SMS/ημέρα / IP υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση...

Anonymous said...

όχι Χαοτικέ, τώρα κάνεις αναγκαστικά log-in με κωδικό και επομένως και ν' αλλάζει η ΙΡ σου σε έχει "μαγκωμένο" και δεν μπορείς να στείλεις παραπάνω από έναν αριθμό μηνυμάτων. Η προηγούμενη έκδοση ήταν τζάμι, αλλά τώρα μας έχουν δέσει γερά...

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Ναι αλλά δεν λέω κάτι διαφορετικό.

Δίνεις τα στοιχεία σου (άσχημο αυτό)
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ:
ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100% ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
(ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ IP)

Anonymous said...

Na pw kai egw kapoia pragmata.
Katarxh afth h "magkia" me ta sms den htan katholou gnwsth. Otan egine gnwsth se poli kosmo -opws einai logiko- h etairia anagkasthke na kanei afto to update sto widget (Pi8anon na akolouthisoun kai alla). Afto omws den shmainei oti h yphresia einai akoma 100% dwrean alla me "fakelwma". Exei dikio o XAOTIKOS se afto pou lei. Oti akoma kai na dineis ta stoixeia sou einai ola tzampa. Twra an exeis kai 2o ari8mo kinitou, mail ktlp kane allo account.

DEATH

{Peiratiko blog Team}

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Για τον φίλο πιο πάνω για τα IP.
Στην προηγούμενη έκδοση του widget εαν άλλαζε η IP σου τότε μπορούσες να στείλεις και άλλα SMS.
Τώρα σε αυτή την έκδοση όπως πολύ σωστά έχουν πει παραπάνω σε φακελώνουν με mail και ΚΙΝΗΤΟ!

Όμως παρ' όλα αυτά είναι ακόμα FREE και μπορείς να στείλεις αρκετά μηνύματα την ημέρα. Η Otenet που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους συνδρομητές της έχει και αυτή όριο. Επίσης είμαστε φακελωμένοι για ότι και να κάνουμε στη ζωή ;) Όλα ελέγχονται..ΟΛΑ.

Τζάμπα είναι όποιος θέλει κάνει το update και συνεχίζει να στέλνει.

Τώρα αν κάποιος βάλει άλλο mail και 2ο αριθμό κινητού (πραγματικό γιατί ζητάει επιβεβαίωση) ΜΠΟΡΕΙ και να παίξει εαν δεν έχει τον περιορισμό 1 user / ip (εαν πάλι δεν έχει αλλάξει)

Αυτά ;)

Νjoy the free sms :)

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Σύμφωνα με κάποια άρθρα στο Internet για το Callwave και τα δωρεάν SMS, συνεχίζουν να είναι δωρεάν αλλά ισχύει για έναν αριθμό / μέρα και ip. Μετά υπάρχει λογικά κάποια χρέωση. Για αυτό προσοχή!

Από ότι λέει το site: μέχρι τα 5 sms/ημέρα είναι FREE. (Μετά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν εαν υπάρχει κάποια χρέωση στον παραλήπτη/αποστολέα)

Θα ενημερώσουμε όταν μάθουμε, αλλά από ότι βλέπουμε η τόσο ωραία free υπηρεσία ανακαλύφθηκε από πολλούς και αναγκάστηκαν να τα περιορίσουν και ίσως στο μέλλον τα κλείσουν εντελώς.

Υ.Γ Όποιος έχει κάποια πληροφορία για το Callwave, ας το μοιραστεί εδώ μαζί μας

Anonymous said...

an patiseis account otan exis sindethi sou vgazei olla ta minimata pou exis steili kai den svinontai kiolas malakaia afto

Anonymous said...

file an mporeis anevase pali to programa gia free sms giati epese.
euxaristw ek twn proterwn :)

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Φίλε Giant,

δουλεύουν όλα τα links κανονικά.
Και αυτό εδώ (αναβάθμιση) και το αρχικό που υπάρχει στο προηγούμενο και 1ο άρθρο για τα FREE SMS. Απλά πρέπει να περιμένεις λίγο (για το 1ο) και μετά σου βγάζει το link.

Anonymous said...

εγω δοκιμασα να στειλω ενα sms και μου εμφανισε το εξης μυνημα
"sorry,our service is currently not available in your area"...

Anonymous said...

exw ena provlimataki..m leei 'our service is currenty anavailable in your area' otan paw na grapsw kinito ,pin,email k tetoia...


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: