ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚ!!!

Wednesday 28 February 2007

Ανακοίνωση: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007

Καταρχήν, να ευχαριστήσουμε όσους μας έστειλαν mail με προτάσεις και σχόλια για το blog και τα άρθρα καθώς και όσους μας είπαν να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε άρθρα με τεχνολογικά θέματα και σχετικά με free υπηρεσίες και προγράμματα.

Για να ενημερώνεστε αυτόματα με τα νέα άρθρα και ανακοινώσεις του blog, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 από τα 2 RSS/Atom Feeds που έχουμε:




RSS: http://feeds.feedburner.com/peiratiko
Atom: http://www.peiratiko.co.nr/feeds/posts/default

Για το άνοιγμα των RSS προτείνουμε τον Mozilla Thunderbird, γιατί θα ενημερώνεστε όπως και όταν σας έρχεται ένα νέο mail. Επίσης μπορείτε και με τον Firefox κάνοντας κλικ πάνω στις εικόνες από πάνω και επιλέξτε που θέλετε να αποθηκευτούν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια RSS Extensions για Firefox ή οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης RSS/Atom Feeds. Με τον Firefox θα βλέπετε στα Bookmark τους τίτλους των νέων άρθρων του blog ενώ για να διαβάσετε το άρθρο θα πρέπει να ακολουθήσετε το link που θα σας συνδέσει στο blog. Με τον Thunderbird θα μπορείτε να διαβάζετε και όλο το άρθρο γιατί έρχεται όπως είπαμε και από πάνω σαν mail.

Σημείωση: Στην κεντρική σελίδα του blog κάτω-κάτω υπάρχει το link για προσθήκη Atom Feed, ενώ στο δεξιά μενού του blog το κουμπί για προσθήκη RSS.

Περιμένουμε τα σχόλια, τις προτάσεις σας καθώς και άρθρα για προγράμματα και υπηρεσίες για να τα δημοσιεύσουμε, στο γνωστό mail: peiratiko@freemail.gr

2 comments:

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ BLOG.
ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ RSS FEED ΣΤΟΝ THUNDERBIRD ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ?

ΧΑΡΗΣ

ΧΑΟΤΙΚΟΣ said...

Γεια σου Χάρη.
Ναι θα ενημερώνεσαι αυτόματα με το που ανέβει κάποιο άρθρο/ανακοίνωση στο blog, όπως ακριβώς παίρνεις ένα mail.

Για ότι άλλο θες γράψε ξανά εδώ ή στο mail: peiratiko@freemail.gr


Με 3 λεπτά χρόνου την ημέρα μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα. Πώς; Πατήστε στο παρακάτω banner: